Zalen2019-12-04T10:37:57+00:00
Mondriaan
Wurth in De Studio
Dali regie
De Studio
faciliteiten
Warhol

OnzE zalEn

mOgElijKhEdEn

WIMEC heeft een uniek aanbod in Turnhout, het hart van de Kempen. We bieden zalen aan voor bedrijfsevenementen, vergaderingen en meetings.

Voor elk type evenement bieden we technische ondersteuning, maar u bent ook vrij om met uw eigen partners te werken. De zalen kunnen in combinatie gebruikt worden. We beschikken ook over 3 loges, ideaal om tijdens je event jouw artiesten een eigen plekje te voorzien.

We beschikken over vijf zalen, enkele kleine ruimtes en een polyvalente ruimte met een oppervlakte van 900 m². Voor elk soort evenement bieden wij u een zaal op maat.

Bekijk hieronder onze zalen

dali

De zaal Dali is geschikt voor presentaties, voorstellingen en grotere meetings tot maximum 250 personen. Hier heb je een vast podium, een projector en een scherm. De zaal kan ook gebruikt worden voor een receptie. De setting kan steeds op maat aangepast worden.

Dali beschikt over een technische regieruimte waar ook ruimte is voor simultaan vertaling.

Basis geluid, licht en projectie aanwezig
Oppervlakte: 200 m²
7.30 m breed
26.00 m diep
Theater: 200 personen
Receptie: 250 personen

dE studiO

De Studio, onze grootste zaal van 900 m2. Ideaal voor bedrijfsfeesten, kick-off’s, eindejaarsevents tot maximum 800 personen.

Deze polyvalente ruimte kan naar wens gevormd worden. Bekijk het portfolio voor wat inspiratie.

Basis geluid, licht en projectie aanwezig
Oppervlakte: 900 m²
28.5 m breed
31 m lang
Theater 700 personen
Receptie 800 personen

mOndRiaan

De Mondriaan kan gebruikt worden voor kleinere meetings, brainstormings of als breakout ruimte. Indien gewenst kan hier ook lunch geserveerd worden.

Deze ruimte beschikt over daglicht.

Basis projectie aanwezig
Oppervlakte 85m²
8.75 m breed
9.75 m lang
Theater 60 personen
Receptie 80 personen

dElvoye

De Delvoye wordt ook ‘de banaanzaal’ genoemd omwille van zijn vorm. Deze zaal is ideaal voor presentaties met lunch of breaks in dezelfde ruimte.

Ook de Delvoye kan perfect aangepast worden naar jouw wensen.

Basis geluid, licht en projectie aanwezig
Oppervlakte 185 m²
8.75m breed
22 m lang
Theater 150 personen
Receptie 200 personen

MagRittE

De Magritte is een zaal van een 60-tal vierkante meter met een zeer luchtig gevoel dankzij de hoogte en een overvloed aan daglicht. Dit maakt deze zaal uitermate geschikt voor meetings, brainstormings, rondetafelgesprekken of als lunch- en receptieruimte.

Zoveel mogelijkheden, steeds op maat van de klant.

Basis projectie aanwezig
Oppervlakte 60 m²
8.75 m breed
7.20 m lang
Theater 50 personen
Receptie 60 personen

WaRhOl

Warhol

Deze ruimte is het kloppende hart van WIMEC. Hier kunt u bij het team steeds met al uw vragen terecht. Wilt u nog wat kopiëren, een document dat nog moet worden afgedrukt, een zending die naar de ander kant van de wereld moet? Of gewoon het veilig opbergen van uw laptop in één van de lockers? Het kan allemaal … en nog veel meer.

Warhol