WIMEC2020-05-20T13:53:00+00:00
Gevel met Wurth logo

Wat is WimEc?

Een deel van het bekende gebouw Würth in Turnhout is omgevormd tot hét event- en congrescentrum van de regio. WIMEC telt vijf zalen, enkele kleine ruimtes en een polyvalente ruimte. Goed voor 900 m² waardoor het ideaal is voor elk event. Bent u op zoek naar een plek voor kleine en middelgrote events, meetings, grote producties of een brainstorming? We ontvangen u graag met telkens dezelfde passie en enthousiasme.

Als organisatie of bedrijf gebruikt u één of meer ruimtes voor meetings, lanceringen, bedrijfsevents en zelfs teambuildings. Uw creativiteit en fantasie mag u hier gerust de vrije loop laten gaan.

Heeft u zelf geen inspiratie? Dan staat ons WIMEC-team voor u klaar. Dit team is samengesteld uit echte eventmensen. Hierdoor organiseren wij uw event van A tot Z, maar wij kunnen ook enkel steun bieden bij de gewenste aspecten. Dit kan gaan van marketing, eventmanagement tot technische producties… en veel meer. U kan ook werken met eigen partners. Die vrijheid krijgt u steeds als klant. WIMEC schept eenheid tussen organisaties. Het woord ‘concurrentie’ verdwijnt daardoor.

WIMEC mikt zowel op regionale, nationale als internationale bedrijven en organisaties. De bereikbaarheid via de autosnelweg, de afstand tot de luchthavens van Antwerpen en Eindhoven, alsook de nabijheid van Nederland en Duitsland zijn enorme troeven.

EEns komEn kijkEn?

Wil je eens vrijblijvend komen kijken? Neem dan even contact op.

Contact opnemen